Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J32o97s98e75f 18P17o70t81r

18. 12. 2015 23:22

Jste si jist, že Etiopie je na tom tak bídně kvůli nenávisti?

Nespletl jste se? Nejchudší oblasti bývají lidsky harmonické, a lidé zde se cítí šťastní, na rozdíl od vyspělých zemích.

Specifikujte nám, kdo se v Etiopii navzájem nenávidí !

0 0
možnosti

O těch tématech, která jste zmínil v předposledním odstavci, bychom se mohli bavit za předpokladu, že by se evropská reprezentace v některých, i esenciálních, záležitostech nechovala zcela iracionálně. V dnešní situaci je pro nás "xenofoby" bohužel na pořadu dne téma jediné - proč proboha se evropská reprezentace chová iracionálně a co s tím běžný občan může udělat.

0 0
možnosti

To je moc dobře napsáno, pane.

Jedním z důvodů zaostávání Rakouska-Uherska byla vzájemná nenávist obyvatel různých národností. Například Češi a Němci v Praze na konci předminulého a na počátku minulého století spolu už prakticky vůbec nekomunikovali - tim spíše spolu neobchodovali a nespolupracovali. Ještě více se ta vzájemná návist manifestovala v uherské části monarchie. A velká, obyvatelstvem mohutná, přírodními zdroji bohatá monarchie byla ekonomickým ouchcapkem Evropy.

když se lidé příliš nenávidí, mají se rozejít.

0 0
možnosti

Nějak jsem nepochopil,co tedy přesně navrhujete - jen diskutovat ?

Není to trochu málo Milane Urbanoviči ?

0 0
možnosti

J20a94n 46R63á17ž

9. 12. 2015 20:35

V souladu s politikou evropských elit prosazovat diskuzi, jako nejlepší nástroj postupu proti islamizaci Evropy. Dokud zůstanou v Evropě alespoň  dva diskutující, máme naději, že demokracie zvítězí nad právem Sharia.;-D;-D

0 0
možnosti

Diskutovat, diskutovat , ani ano ani ne , to psal Sobotka ?Pan Urban za ty roky v poslaneckých lavicích nějak ztratil tah na branku.

0 0
možnosti

Predseda  EU- parlamentu Martin Schulz se obava, ze se pod vlivem migrantu  EU rozpadne.  Bez emoci. Bude to jen pud sebezachovy. Nase republika v tom nebude hrat zadnou roli. Ze cast migrantu nelze integrovat ukazuje atentat v Parizi.

1 0
možnosti

Jak ukazuje atentát v Uherském Hradišti, tak nelze integrovat ani našince. Co s tím pane kolego? Preventivně rozpadneme republiku na okresy nebo dokonce vesnice?

0 0
možnosti

Ano, nejsou jen dvě skupiny obyvatel - bezbřezí vítači a nenávistní odmítači, kteří nám dělají ve světě ostudu. Ti tvoří jen naprostou menšinu obyvatel.

Nejsilnější je ale skupina třetí, o které se ale příliš nehovoří:

To jsou ti, kteří vidí, že Evropa si s přílivem imigrantů neví rady a jsou stresováni situací, ve které jsme se ocitli.

Rádi by se dozvěděli kolik uprchlíků hodláme přijmout, na jak dlouho, za jakých podmínek a kdo to zaplatí.

Jsou skeptičtí k různým programům integrace a myslí si, že kdybychom uměli sociálně integrovat, už dávno bychom to předvedli na těch, které není třeba napřed učit česky.

Jaké je humánní a přitom realistické řešení vzniklé situace, které neposune zadluženou Evropu blíž ke katastrofě?

Jenž politici nejsou schopni jim dát na tyto otázky odpověď a ti nejmocnější z nich dokáží jen vnutit běžence svým sousedům. To je jistě snadnější než odstranit příčiny migrace, ale stres většiny obyvatel to nezmenšuje.

9 0
možnosti

Je tu myslím dost národností, které s integrací takový problém neměly. Kolik je tu "vítačů" nevím ... já, v souladu s článkem pana Urbana, brojím proti nenávisti, z mého pohledu neopodstatněné a paušálně namířené proti všem bez rozdílu věku, vzdělání, pohlaví, národnosti a náboženské příslušnosti.

0 0
možnosti

R41o22m67a57n 44M28á55c29a

9. 12. 2015 11:29

velmi dobre napsano...

"Na druhé straně jenom člověk duševně nedospělý nechává přerůst obavy ve strach, strach v děs a v nenávist. Obavy, opatrnost – to jsou racionální a správné postoje. Ostatně jsou i ekonomicky pozitivní. Děs a nenávist jsou projevem nedůvěry v sebe sama, panika je ukázkou neschopnosti."

jako clovek, ktery navstivil radu zemi vcetne tech, kde probiha valecny konflikt, potvrzuji...

2 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik