Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Odstupte a vůbec se neukazujte na veřejnosti. Nesete odpovědnost za solární tunel. Kromě toho, věc jenom zamotáváte, problém EIA neměl řešení v roce 2014, ale v době, kdy ČSSD byla u koryta.

Kromě toho je úsměvné, že píšete o desítkát mld. korun ztraceného produktu z důvodu nepostavených dálnic, ale nikdy vás a vaše přátele nenapadlo, že tyto miliardové škody vznikají díky dopravním omezení, uzavírkám a neschopnosti řídit stavby. Na přemýšlení (které bolí, jak někdo píše níže) nejde nic trhnout do kapsy.

Takže se budou vyhazovat mld. aby se prý dalo rychle jezdit, ale po jiných komunikacích se nebude dát jezdit, protože to bude uzavřené a všichni se tam budou opírat o lopaty.

Opravujeme silnice, držte hubu a krok http://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=466112

PS: Ústavně by měla být omezena možnost opakovat mandáty. Po druhém kole člověk je úplně mimo a obsypán pijavicemi.

0 1
možnosti
ZB

Urban je v politice hodně dlouho, a jako mnoho politiků v Česku jen škodí.

0 1
možnosti
ZK

Novelizace EIA a současný dálniční problém mají společného asi tolik jako internet a Fernet. Zviditelňujete se opět poněkud nefér.

0 1
možnosti
RC

Tak na sebe vzajemne hazejte spinu! Za aktualni situaci nesete odpovednost jako vadni koalice!

0 1
možnosti
ZK

Za aktuální situaci může opravdu kde kdo, ovšem nynější vládní koalice to opravdu není.

0 0
možnosti
MN

Pane Urbane kde berete odvahu rozumovat a mediálně se zviditelňovat.

"Děkujeme" za šílené pobídky z doby vaší socanské vlády. Například hranický Philips je totální černá díra, ve které vaše hrůzovláda pobídla tuhle společnost více než 3 miliardami z našich daní. Jak skončil Philips všichni víme.

Vaše osobní lumpárna byla, když jste Philipsu poslal dalších 300 miliónů na záchranu výroby CRT obrazovek, které už ve světě nikdo do televizí nemontoval.

Já bych vás a pana Zemana to nechal všechno zaplatit.

6 1
možnosti
PA

P71e80t94r 20A48g14u60l83á34r

17. 5. 2016 18:24

Tak Vám děkuji za informaci. U nás prošlo posouzením EIA zpracování odvalu šachty po těžbě uranu. Posuzovatelé ruku v ruce se zadavatelem ignorovali všechny připomínky a uzavřeli posouzení s tím, že zpracování nebude mít žadný negatovní vliv. Háček je v tom, že 50 metrů od haldy jsou rodinné domy, což bylo zcela úmyslně v projektu uvedeno jinak - 400m. Halda má být těžena na šterk do blízké betonárky po dobu 28 let. Halda obsahuje vysoké množství uranu, který bude při těžbě prášit a nákladní vozy ho budou zmiňovaných 28 let rozvážet po okolí. Takže díky za info, zdá se, že s tím ještě půjde něco dělat ;-)

0 0
možnosti
JZ

Pravdou je, že takové Polsko a Slovensko si dokázali vymoci v případě staré EIA vymoci v Bruselu výjimky a tyto problémy nemají.

4 0
možnosti
Foto

Pane Urbane když jste byl tak áadně proti neměl jste se zdržet hlasování, ale být proti.

Problém není v zákonu samém, ale v tom jak pracuje současná vláda-tedy vláda, které se účastní vaše strana.

Za vzniklou situaci má vaše strana úplně stejnou politickou odpovědnost jako ministři ANO.

A jinak mít platnou EIA pro každou stavbu je žádoucí a je v pořádku, že ty historické řádově 20 let staré neplatí. Za dobu od jejich vzniku je situace na mnoha místech úplně jiná, je jiná struktura dopravy, je jiný stav přírody, .....

2 0
možnosti
Foto

...tak zásadně....

0 0
možnosti
JC

Co s tím?

VYSTOUPIT Z EU!

0 7
možnosti
Foto

EU s tím nemá nic společného-jde o náš zákon.

4 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik