Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano , je duvod k panice, pokud to chcete dotahnout vyse. CR je stale velmi smutne nastavena vychodoevropsky, centralisticky a dokonce i nacionalisticky. V takovemto state bohuzel nemate sanci uspechu. Je to po zasluze evropsky podprumer.

0 0
možnosti

Především mne štve jedna věc a to , že si Američané osobují právo hodnotit pomocí svých RATINGOVÝCH AGENTUR a dalších...jiné státy...to sice mohou ale jen pro vlastní vnitřní potřebu....Evropané potřebují BEZPODMNÍNEČNĚ SVÉ VLASTNÍ EVROPSKÉ RATINGOVÉ AGENTURY...na ohodnocení evropského života, a na ohodnocení jiných pro vlastní vnitřní potřebu....je zrůdné, že všichni skáčeme podle toho jak USA OHODNOTÍ NĚJAKÝ STÁT.....a nezapomeňte, že tato americká hodnocení mají přímý vliv na ekonomiku daných států a tím USA velmi pohodlně řídí ekonomiku těchto států...a velmi pravděpodobně z těchto států i tyje....jinak by to nedělali.....

1 0
možnosti

Je videt pane Bartosi, ze ne vsemu rozumite. Trochu by jste si mel precist financni brozurku o riziku pujcovat penize a provozovat obchod pomoci uveru. Velice dulezita zalezitost.

J.P. Morgan bank (zkracene CHASE bank) je JEDNA z financnich instituci, ktere jsou zapojeny do obchodu s financnimi prostredky a jsou ochranou svych zakazniku pred spatnymi tranzakcemi. Chase, tak jako i jina financni instituce, ma tak zvany 'reiting' osob, sdruzeni, podniku a take statu, podle ktereho urcuje RIZIKO podnikani. Prace nad takovym ohodnocenim je velice nakladna. Jen velke banky a take soukrome spolecnosti takove ohodnoceni delaji.

Toto vysvetleni je pro ctenare, kteri precetli vase horekovani nad dalsim americkym zlozvykem se vmesovat do ekonomiky jinych statu. Chci take pripomenout vsem a to i vam pane Bartosi, ze CHASE bank je privatne vedena banka. Nema zadnou navaznost na politicke vedeni USA. Je na burze a i vy si muzete koupit akcie teto banky. (svoji koupi zvysite hodnotu jedne akcie a ja budu o trochu bohatejsi, CHASE je totiz moje banka). Take verim, ze ceske financni instituce pouzivaji ohodnoceni CHASE a jinych instituci ke sve potrebe.

0 0
možnosti

Vysvětlujte si to, jak chcete, myslím, že je velmi smutné, že třicet roků po "sametu" se potácíme právě okolo takovéto hranice .... A ať si kdo chce co chce říká, řekl bych, že za to mohou bývalí ministři a poslanci, a Vy jste byl jedním z nich. Ještě nikoho bohužel nenapadlo dbát na blaho naší země místo plnění usnesení stranických sekretariátů. A tak "každá země má takovou vládu, jakou si zaslouží".[>-]

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS