Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo, Agrofert má různé divize. A Velký Čáp má na každého složku. Dejme si na něj pozor!

2 0
možnosti
PB

P41e76t82r 58B64u54r64i98a67n

27. 9. 2017 13:25

Těch slibů byla celá řada.

Já mladý komunista Milan Urban slibuji zde před tvářemi svých spolusoudruhů zachovávat věrnost světovému revolučnímu hnutí ve prospěch všeho proletariátu, v zájmu jediné světové pravdy a pod soudružským vedením Komunistické strany Sovětského svazu bolševiků.

0 0
možnosti
Foto

Vaši odvolávku na poslanecký slib považuji spíše za drzost a aroganci vlastní vládcům. Mnoho jste naslibovali se svými spolu volenými zástupci a velmi mnohé jste nesplnili.

A ještě větší arogance je podsouvat, že když nikým nevolený něco chce a dělá, že to je pomalu protistátní.

Opak je pravdou!!

Když zvolení zástupci nekonají ve smyslu svých slibů a neřeší potřeby těch, kteří jim(bláhově) dali důvěru, tak kdo jiný se může starat o nápravu? Zbývají jedině nevolení a budiž jim za to dík.

Používáte obdobné argumenty jako druhdy ODS: dejte nám hlas a mezi volbami nám do toho nekecejte.

1 0
možnosti
Foto

Už někdy na jaře roku 2013 měl Milan Urban (jako exministr průmyslu a obchodu) před volbami utkvělou představu, že všechny nezaměstnané (samozřejmě kromě osob nepřizpůsobivých) v rámci rekonstrukce státu pošle na lešení, kde budou polystyrénem zateplovat budovy. O tom, že se tento Urbanův sen o řešení nezaměstnanosti v ČR neuskutečnil je fakt, že se z lešení ponejvíce dodnes nejčastěji ozývá ruština nebo ukrajinština.;-O

2 0
možnosti
NM

...ten pán ještě chce radit??;-O

1 0
možnosti
JV

Hmm... Tak jsou to nesporně hrozní lotři a tak jsem je podporoval ve všech návrzích zákonů kromě jednoho......:-P

0 0
možnosti
ZD

Zdravím pana autora - pokud tedy čte diskuse. Na konci příspěvku se ptáte komu ku prospěchu pomlouvaná tiskovina. Těm druhým na jiné straně spektra. Těm o kterých je i Váš článek jak naznačujete v úvodu o více malých a jednom velkém miliardáři. Váš příspěvek jsem si přečetl a nezanechal mi v hlavě ani kousek pochybnosti, proč byl napsán stejně jako tiskovina o které píšete. Nic objevného nic zásadního, nic co by republiku posunulo někam dál. Jen takové politické pindy. Chtěl jsem, podporoval, souhlasím, odmítám. Z toho se má "najíst" kdo ? Kde si přečtu : udělal jsem, zařídil, prosadil, beze mne by nevzniklo? Kdy nám to - jak psal Havlíček - sklouzne do rukou a skutků ? !!!

6 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik