Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Měl jsem Vás za chytrého, tímto blogem jste ze sebe udělal tak akorát šaška.

5 3
možnosti
ZK

Kecy darmožrouta.............

7 2
možnosti
Foto

Urban je typický příklad produktu který nemá pro naší ekonomiku žádný finanční přínos, jen ji dokáže vysavat

6 2
možnosti
Foto

Urban, to je ten mudrlant co obhajoval šrotovné?

Urbane co se stalo s naší ekonomikou po rozdělení Československa? A s tim jsme byli sakra propojeni

6 2
možnosti
FN

Pane Urban, proč se domníváte, že rozpadem EU přestanou spotřebitelé nakupovat auta? Když jste to tedy osvětloval zrovna na automobilovém průmyslu.

Shodou okolností mí rodiče přišli o práci v důsledku vstupu do EU v roce 2004. Byli totiž zaměstnaní v jedné z těch 1 500 firem, které musely před vstupem ČR do EU ukončit svou činnost, protože nesplnily stanovená kritéria EU

7 2
možnosti
VV

Neprestanou, ale budou jich kupovat mene, protoze auta, a nejen auta prodrazi o clo.

A dalsi otazkou je, zda treba Bosch tu vyrobu v cechach nezrusi, protoze se mu to kvuli clu a dalsim formalitam nevyplati.

3 2
možnosti
Foto

nemůže být sporu o tom, že EU se dříve nebo později rozpadne. uprchlická krize nebo řecké finance jsou jen takovým předběžným lakmusovým papírkem, který signalizuje dvě věci: za prvé, že EU znamená nucené sdílení těch nejhorších problémů, které by jinak zůstaly pouze lokálními, a za druhé, že s těmito problémy prakticky nikdo, v eurohujerské zaslepenosti, nepočítá a nebo je chce nevidět. jaké problémy vzniklé ze samé podstaty EU přijdou v příštích letech, těžko hádat. bylo by lepší si je ušetřit, a rozpadu EU se neúčastnit - být už dávno pryč. Máme alternativu: sdružení EFTA, které se skutečně omezuje jen na ekonomickou stránku věci a neaspiruje na vytvoření politického impéria.

13 2
možnosti
JV

Alternativu nemame ! Co kdyz nam reknou, ze chceme-li vyuzivat vyhod EFTA, nejdrive musime navratit vsechny dotace od EU. A na to pravo maji !

1 4
možnosti
AK

Proč by členství v EU nebylo možno nahradit bilaterálními smlouvami s jednotlivými zeměmi EU v oblastech, které jsou významné i teď?

5 1
možnosti
PD

P38e71t33r 13D52o92b14r18ý

17. 2. 2016 11:22

O práci by přišlo mnoho naprosto zbytečných úředníků kteří by se bez té unijní zbytečné byrokracie nebyli schopni uživit. Takový člověk přijde státu levněji když nedělá škodu a je na pracáku, nežli když se přiživuje na přerozdělování daněmi nakradených peněz. Přestaňte si myslet, že by se lidé bez té vaší byrokracie měli hůře. To je jenom způsob jak obhajujete svoje platy a svoji nepostradatelnost. Přitom pravda je naprosto opačná a tak jenom strašíte a obelháváte lidi jak se bez vás budou mít špatně.RvRvRv

12 1
možnosti
Foto

Takhle: dostanete hodně plusů, ale napsal jste totální hloupost až pitominu......Nicméně se vám jistě ulevilo a to taky není k zahození...:-P

2 1
možnosti
Foto

Pane Urbane, souhlasím s vámi, že vystoupení z EU by byla ekonomická sebevražda. Ovšem strukturu průmyslu, kdy v ČR pouze montujeme výrobky pro korporace z vyspělejších zemí (a tedy to nevypadá, že by čeští pracující někdy mohli dohnat mzdovou úroveň třeba Německa), jste zde nastavili vy, ČSSD.

1 0
možnosti
Foto

Lži, lži a zase lži.

Kdo se však skutečně musí s koncem EU bát o práci, jsou neproduktivní a zbyteční lidé zaměstnaní v euroinstitucích, na euroúřadech, experti na evropskou integraci, experti na dotace, a podobní. Ti všichni dostanou konečně novou šanci skutečně něco produkovat, a ne pouze parazitovat.

23 2
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik