Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mozna byste toho vseho uz mel, pane Urbane, nechat a dat politice vale - ulevilo by se vam i nam

0 0
možnosti

Vzdy kdyz vidim na fotce autora v saku, s kravatou a zahledeneho do dali, nebo autora se psem, s cepici nebo se slunecnimi brylemi necekam nic hodnotneho. A opravdu jste mne nezklamal.

Take jsem clanek nedocetl, a ty pristi uz ani cist nezacnu.

1 0
možnosti
Foto

Dívat se upřeně a nepřítomně kamsi do dálky (možná ke světlým zítřkům!?) měli ve zvyku hutníci a horníci v 50. letech minulého století na dobových plakátech a galerijních obrazech. ;-(

0 0
možnosti

Nechci obhajovat zmíněné billboardy, ale je zřejmé, že hlavním cílem Rekontrukce státu je omezit korupci a nemám přitom pocit, že by ČSSD věnovala tomuto tématu nějakou mimořádnou pozornost v posledních 20 letech. Rekontrukce státu není jedna nezisková organizace, ale jejich sdružení, které navíc zastupuje názory významného počtu voličů napříč politickým spektrem. Považuji proto za chybu, že novele zákona nepředcházela například veřejná diskuze, kde by mohli zákonodárci svůj návrh novely obhájit. V každém případě motivace novely není pro občany tak podstatná, jako její výsledek a ten zřejmě omezí účinnost registru smluv na polovinu, bohužel.

2 1
možnosti
Foto

Tak se po přečtení vašeho textu koním spíše k názoru, že Rekonstrukce státu má pravdu.

3 1
možnosti

Tesat do kamene. Rekonstrukce státu navíc dodnes pořádně nevyjasnila své financování.

3 0
možnosti

Milane Urbane!

My víme, kam patříte!

:-)

1 0
možnosti

Když státní podniky vyjmete z registru smluv, bude o hodně jednodušší používat je k vyvádění státních peněz do stranických kas, například té vaší (ČSSD) nebo Babišovi (ANO). Proto se také Sobotka s Babišem přetahují, kdo bude mít větší vliv v ČEZu, což je jeden z podniků, jehož financování jste zatemnil.

http://neovlivni.cz/premier-opevnuje-dozorci-radu-cez-miri-do-ni-jeho-poradce/

1 0
možnosti

Vy evidentně nevíte, která bije.

1 0
možnosti
Foto

Proti stovce billboardů nepravdivých by pan Urban musel nechat do ulic vyvěsit 100 billboardů pravdivých a k tomu jednak bohužel nemá ani peníze, ani čas a ani energii, takže je bohužel celkem již nyní jasné, kdo nakonec bude mít v tomto státě pravdu :-(

4 1
možnosti
Foto

Měl by tu rekonstrukci státu zažalovat za pomluvu. Těžko budou dokazovat, že škoda činí právě 150 miliard.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS