Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

p. Urban, teď si představte, že existují , pravda, i pošetilí lidé, které průmysl neživí. Jsou ČSSD bombardováni, jako kdysi v Drážďanech. V jednom letadle letěl soukmenovec Mládek, pak Štěch. Jisté výsledky se dostavily, již kouřící vlastník hospody před vlastním zařízením, podpora tvořivého úsilí malofarmáře, který si mrkví dloube do kláves EET ve svém stánku + nese pytel další byrokracie ... Nálet zase někteří přežili! Tu opět vzlétá kolega Bublan, který úspěšně odhalil zakukleného živnostníka ve svém obchůdku v době Státního svátku ! Vetešil v rozměrech krámku sice pod 200 m2 - zase přehédl dovětek Zákona ČSSD, že nejde o činnost k životu potřebnou ! Bomba pokuty - jej tedy trefila ! Dotaz - Kolik bomb má Vaše strana pro OSVČ, ještě v zásobě ? Myslím, že destrukčí dílo strany se daří - Sejdeme se tedy u ponku průmyslu ! Euru zdar ! ČSSD obvzláště ... :-)

9 0
možnosti
PD

pan Urban má pravdu, tento stát vždy živil, živí a bude živit průmysl. Aby mohl někdo podnikat ve službách (od hospody přes kadeřnici až třeba po maséra), musí mít zákazníka, který mu za ty služby zaplatí a ten zákazník musí mít na to zaplacení peníze. jak je již zmíněno, nejsme ekonomikou bankovní, kam by přitékaly peníze ze zahraničí, nejsme ani ekonomikou turistickou, kam by peníze přiváželi turisté, nejsme ani ekonomikou surovinovou, abychom prodávali ven suroviny. jediné peníze, které získáme, jsou peníze za prodej průmyslových výrobků, případně služeb a investic.

1 0
možnosti
Foto

Jděte někam s tím sociálním inženýrstvím a centrálním socializmem.

Pokud chce nějaký podnik obchodovat v eurech, není to zakázané. Ale není důvod se teď nořit do bahna s Řeckem, Itálií a Španělskem.

19 0
možnosti
Foto

No, Slováci se už do toho bahna ponořili a daří se jim dobře. :-)

2 0
možnosti
Foto

Ano, všechny české politické reprezentace se v tomto směru chovaly jako chytrá horákyně: "Ano, my chceme euro. Zatím ale ne, až někdy později". Stejné je to třeba ale i s dostavbou nových bloků jaderných elektráren. Skoro všichni tvrdí, že je třeba nové bloky začít stavět. Když ale přijde na lámání chleba, zásadní rozhodnutí se odloží na pozdější dobu.

Je to prostě dáno tím, že horizont většiny našich politiků končí u příštích voleb do poslanecké sněmovny. Dál už obvykle nedohlédnou.

8 1
možnosti
Foto

pane Kraus plus. Chyba se vloudila

0 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik